Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/17,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,jalkapallo paita painatuksella,jalkapallo paidat lapsille

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/2017,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,ostaa jalkapallopaitoja,jalkapallo pelipaidat lapsille,jalkapallo pelipaidat omalla nimellä.

LIVERPOOL AIKOO MAKSAA 35 MILJOONAA EUROA SAADA PERISIC

Ennen Italian tiedotusvälineissä kerrottiin, että Liverpool aikoo käyttää 35 miljoonaa euroa tarjoutua ostamaan Milanon laitahyökkääjä Perisic. Tällä kaudella, Percy on erittäin hyvä suorituskyky Milan joukkue, hän pelasi oman 33 pelejä, teki 9 maalia ja 7 syöttöä. Tilaa Jalkapallo pelipaidat lapsille nyt sivuillamme ja saat enemmän tarjouksia.

Perisic on kesällä 2015-19 miljoonaa euroa hintaa, mistä Wolfsburg siirtää Meazza stadionin, ja nyt mukaan Italian median "koko markkinoille" kertoi, että Liverpool on valmis tarjoamaan 35 miljoonaa euroa päästä, joka on ollut nyt 28-vuotias Perisic. Itse asiassa, Liverpoolin valmentaja Keluo Pu jo 2011-2013, kun Dortmund on ollut yhteistyötä Percy. Suoraan käskyjä, ostaa Liverpool pelipaita lasten, ja se alkaa kuljettaa teille samana päivänä.

Markkinaoikeuden raportissa todettiin lisäksi, että Milanon tämän kesän siirto strategia riippuu paljolti siitä, he voivat saada ensi kauden Mestarien liigan pätevyys.

Samalla, Leverkusen on myös aloittanut kesän signings ohjelmaan. Mukaan Ranskan tiedotusvälineissä paljastaminen, aikoo ottaa käyttöön Ranskan Ligue Lyon 19-vuotiaan uuden tähden Gaspar. Gaspar on Ranskan nuorten joukkue kansainvälisiä palyer, ja sama kuin Henris Heath, sekä vasemmalle ja oikealle takaisin kaikki voi olla pätevä, mutta hän ei voinut saada valmentajan Genzio uudelleenkäytön, tällä kaudella vain kolme esiintymisiä.

Gaspale ja Lyonin sopimus umpeutuu tänä kesänä, tuolloin hän todennäköisesti päättävät lähteä, Leverkusen, tämä on epäilemättä hyvä tilaisuus. Mutta ennen tätä Tiedotusvälineiden mukaan Liverpool ja AC Milan haluavat myös saada tämän puolustukseen uuden tähden, niin myös haluavat onnistuneesti saada hänet. On olemassa monenlaisia ​​Liverpool pelipaita lasten sivuillamme, klikkaa linkkiä lähettää, joten voit oppia tarkemmin.

 

Lisää tietoa:http://www.sportpaita.com/Liverpool-aikoo-maksaa-35-miljoonaa-euroa-saada-Perisic

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article